• ro
  • hu

Blog

Avantajele sistemului de acoperiș Gerard

Țigla cu piatra Gerard este una dintre cele mai sigure și mai rezistente de pe piață românească, iar garanția de 50 de ani transformă țiglă cu acoperiere de piatra Gerarad în soluția ideală pentru acoperișul tău.
Țiglă metalică Gerard este creată astfel încât să ofere siguranță maximă și un aspect deosebit.
Printre motivele pentru care țiglă cu piatra Gerard este alegerea ideală pentru orice tip de acoperiș se numără:

Greutate redusă și rezistentă la cutremure – un acoperiș Gerard este de până la 7 ori mai ușor fata de un acoperiș din țiglă tradițională. O greutate mai mică a acoperișului înseamnă o încărcare mai mică a structurii de rezistentă și costuri reduse la construcția șarpantei
Rezistentă la foc – materialele folosite pentru țiglă cu piatra naturală Gerard sunt realizate din otel neinflamabil, de calitate, cu acoperire de aluminiu-zinc.
Rezistentă la vânt și furtuni – datorită sistemului unic de fixare în planul șarpantei și pentru că fiecare modul este fixat în 8 puncte, acoperișul nu poate fi smuls de vânt.

Zăpadă și grindină nu mai sunt o problema – acoperirea de piatra a țiglei Gerard reține zăpadă pe acoperiș până în momentul în care aceasta se topește natural, evitându-se astfel incidentele. De asemenea, acoperirea de piatra oferă o rezistentă sporită în fata căderilor abundente de grindină.
Izolare fonică – datorită acoperirii cu piatra, țiglă Gerard asigură o bună izolare fonică.

Sistemat Quality SRL

Suntem aici pentru tine. Zilnic între orele 9 și 17 ne găsești la birourile noastre. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru orice clarificare.