• ro
  • hu
Echipa sistemat quality

Echipa

Molnar-Zalan-general-sistemat-quality
Fondator

Molnár Zalán

Molnar-Csilla-contabilitate-sistemat-quality
Financiar

Molnár Csilla

Mihalydeak-Szabolcs-vanzari-sistemat-quality
Vânzări

Mihálydeák Szabolcs

Sistemat Quality

este o companie, ce unește cunoștințele și profesionalismul în expertiza, instalarea și comercializarea sistemelor de acoperiș plus a altor materiale de construcții și finisaje. Având o experiență de peste 10 ani în domeniu, reușim să soluționăm în timp scurt aproape orice problemă tehnică legată de sistemele de acoperiș. Comercializăm materiale de construcții și sisteme de acoperiș, de la producători recunoscuți pe plan național și internațional, unii dintre ei având experiență de peste 100 de ani.

Suntem o Echipă

specialiști în tabla fălțuită, țiglă metalică, ferestre de mansardă și sisteme pluviale. Oferim pachet complet de servicii: calculul necesarului de materiale, consultantă în alegerea materialelor, suport tehnic, livrare promptă, transport inclus pentru orice cantitate comandată. Suntem permanent în strânsă legătură cu arhitecții, constructorii, furnizorii și clienții nostrii pentru a acumula experiențe noi. O echipa tânără, dinamică și competentă, cu dorință de afirmare și perfecționare permanentă.

Sistemat Quality SRL

Suntem aici pentru tine. Zilnic între orele 9 și 17 ne găsești la birourile noastre. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru orice clarificare.