• ro
  • hu

Blog

Avantajele utilizării sistemului de acoperiș Gerard

Caracteristici tehnice Gerard

Modulele Gerard profilate din otel încep cu rezistența otelului din Nouă Zeelanda, acoperit pe ambele fete cu un strat protector de aluminiu-zinc (Zincalume®). Acest aliaj puternic combină protecția zincului, folosit la galvanizare, cu bariera protectoare naturala a aluminiului. In aproape orice mediu, modulele Gerard profilate din otel oferă performanța superioară și o durată de viată semnificativ mai mare decât acoperișurile galvanizate.

Profilare înainte de acoperire

Modulele Gerard sunt profilate în forma finala înainte de aplicarea straturilor finale de protecție. Acest lucru evită apariția microfisurilor, care pot apărea la muchiile de îndoire în produsele profilate din otel prevopsit. Țiglele texturate Gerard sunt finisate cu un substrat adeziv de polimer, piatra naturală granulată și lac acrilic transparent. Rezultatul este o combinație puternica de noua straturi protectoare.

Avantajele greutății reduse

Acoperișul Gerard este unul din cele mai ușoare acoperișuri. Un acoperiș Gerard este de pana la 7 ori mai ușor decât unul de ceramică sau beton. Mai puțina greutate pe acoperiș înseamnă mai puțin stres pe structură de susținere. În multe cazuri se pot face reduceri substanțiale de costuri, pentru ca nu este nevoie de materiale scumpe pentru ranforsarea structurii. Fiind ușoare, țiglele Gerard sunt ușor de manevrat și montajul se realizează într-un timp scurt.

Efectul vântului

Acoperișul Gerard beneficiază de un sistem unic de fixare orizontal. Pentru că fiecare modul este fixat orizontal în șipcă, efectul vântului este, practic, eliminat. Cele mai multe produse pentru acoperiș se bazează pe fixarea verticala și pot fi afectate de portanța in cazul vanturilor puternice.
Țiglă in panouri mari; Placi ondulate; Tabla cutată;Țiglă de beton; Țiglă ceramica
Montaj pe structuri metalice
Structurile metalice sunt o alternativa atractiva, cu costuri mai mici, decât structura lemnoasa. Gerard a dezvoltat tehnici specifice, pentru a se asigură ca modulele pot fi folosite atât pe șipcă de lemn cat si pe structura metalica. Țiglele Gerard pot fi fixate direct pe structuri metalice, eliminând nevoia de material lemnos. Unul din marile avantaje al structurilor metalice este rezistenta mare la foc.

Sistemat Quality SRL

Suntem aici pentru tine. Zilnic între orele 9 și 17 ne găsești la birourile noastre. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru orice clarificare.