• ro
  • hu

Servicii

Consultantă tehnică și calcul necesar materiale acoperiș

Oferim consultantă la alegerea tipului de materiale și suport tehnic gratuit la montaj, pentru clienții care achiziționează sistemele noastre. Efectuăm calculul necesarului de materiale pe baza planurilor sau a măsurătorilor puse la dispoziția noastră. Puteți să ne contactați pentru orice întrebare.

Montaj profesional

Oferim servicii de montaj cu echipe profesioniste având experiență de peste 15 ani în domeniul învelitorilor metalice (țiglă metalică, tabla fălțuită, tabla dublu fălțuită, elemente de tinichigerie, jgheaburi și burlane etc). Executăm elemente de tinichigerie cu dimensiuni atipice cu lungimi de până la 6 metri.

Transport și livrare

Transportul se efectuează gratuit în toată tara, în funcție de cantitățile și materialele achiziționate. Țigla ceramică și țigla de beton se livrează cu mașini dotate cu macara, descărcarea fiind mecanizată.

Antreprenoriat și proiectare hale metalice

Sunteți în căutarea unui antreprenor de încredere , cu experiență și competitiv? Vă imaginați o structură aparte și nu găsiți materialele adecvate pe piață? Vă place proiectul, dar vă îngrijorează costurile și vă este groază de un preț mare? Nu căutați mai departe.Suntem bucuroși să vă sfătuim în privința construcțiilor ușoare și a sistemelor structurale, ca dumneavoastră să beneficiați de un proiect sigur și eficient în privință costurilor de execuție și exploatare. Va asistăm în proiectarea parților critice.

Sistemat Quality SRL

Suntem aici pentru tine. Zilnic între orele 9 și 17 ne găsești la birourile noastre. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru orice clarificare.