• ro
  • hu
cum aleg sistemul de acoperis sistemat

Întrebari Frecvente

CU ÎNCREDERE

Răspunsuri la cele mai frecvente întrebari.

Cum alegem Sistemul de Acoperiș ?

Trebuie selectate cu atenție sistemele care să corespundă cerințelor tehnice și arhitecturale ale proiectului. Greutatea, panta minimă admisă, sunt parametrii vitali în alegerea unui sistem de acoperiș ce urmează a fi achiziționat.
Acoperișul se supune nevoilor estetice și de durabilitate pentru atingerea rezultatelor optime.

Cât durează ? - Care este termenul de livrare?

Urmăriți gama noastră de produse ! Termenul de livrare este între 1 - 30 de zile calendaristice de la confirmarea comenzii, unele game pot depăși acest interval. Solicitați din timp informații legate de aceste termene.

Ce garanții au Produsele și Montajul ?

Sistemele de acoperiș, drenaj, ferestrele de mansarda și majoritatea produselor comercializate beneficiază de garanții între 10 și 50 de ani. Montajul calificat și certificat acoperă garanția accordata de producător.

În cât timp îmi termin Acoperișul ?

Deși este o întrebare frecventă, aceasta nu are un răspuns general. Noi înțelegem că fiecare construcție, fiecare proiect, orice amănunt trebuie studiat cu atenție, și fiecare are timpul lui. împreună cu voi ne străduim să vedem finalizat în cel mai scurt timp posibil proiectul vostru.

Cum fac Plata ? - Ce posibilități am ?

Atât pentru produsele comercializate, cat și pentru serviciile de montaj și de instalații acceptăm plata prin virament bancar și cu numerar.

Sistemat Quality SRL

Suntem aici pentru tine. Zilnic între orele 9 și 17 ne găsești la birourile noastre. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru orice clarificare.