• ro
  • hu
Echipa sistemat quality

Csapat

alapító

Molnár Zalán

számvitel

Molnár Csilla

értékesítés

Mihálydeák Szabolcs

Sistemat Quality

egy olyan társaság, amely ötvözi a tudást és a professzionalizmust a tetőfedő rendszerek, valamint egyéb építőanyagok és befejező anyagok szakértelemében, telepítésében és forgalmazásában. A területen szerzett több mint 10 éves tapasztalattal rövid idő alatt sikerül megoldani a tetőrendszerekkel kapcsolatos technikai problémákat. Országosan és nemzetközileg elismert gyártóktól származó építőanyagokat és tetőfedő rendszereket árusítunk, ezek közül néhány több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik.

Csapat

fémlemezek, fémcsempék, tetőtéri ablakok és esővíz-rendszerek szakemberei. Teljes szolgáltatási csomagot kínálunk: a szükséges anyagok kiszámítása, tanácsadás az anyagválasztásban, műszaki támogatás, azonnali kiszállítás, szállítás a megrendelt mennyiséghez. Folyamatosan szoros kapcsolatban állunk építészeinkkel, építőinkkel, beszállítóinkkal és ügyfeleinkkel, hogy új tapasztalatokat szerezzünk. Fiatal, dinamikus és hozzáértő csapat, önmagának érvényesítésére és folyamatos fejlesztésére.

Sistemat Quality

Itt vagyunk az Ön számára. Irodánkban minden nap 9 és 17 óra között találhat meg minket. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben bármilyen magyarázatért.