• ro
  • hu

Blog

sapientia-targu-mures-sistemat-quality

Acoperis din tabla faltuita

ACOPERIS DIN TABLA FALTUITA

Acoperisurile din tabla faltuita sunt foarte populare in randul arhitectilor, utilizandu se la proiecte foarte diversificate cum ar fi: case de locuit, hoteluri, blocuri de locuinte, birouri spatii de productie si depozitare, monumente istorice, stadioane. Tigla ceramica si tabla faltuita sunt printre putinele tipuri de invelitori agreate de catre comisiile de monumente.Tabla dublu faltuita este cel mai sigur sistem de acoperis datorita modului de inchidere prin falt.Se deosebesc doua tipuri de tabla faltuita: tabla faltuita mecanic si tabla prefaltuita cu imbinare tip Click.Acoperisul din tabla faltuita este potrivit si pentru invelitorile cu panta foarte mica.

Tabla faltuita mecanic

TSP

Se livreaza in role de 620 mm latime sau in panouri prefaltuite cu latimea de 540 mm.Materialul trebuie sa fie foarte maleabil, (tip DX53) pentru a putea fi prelucrat usor.Vopseaua protectoare trebuie sa fie de cel putin 40 de microni cu rezistenta sporita la zgarieturi, pentru a rezista la prelucrarea mecanica.Rulourile se prefaltuiesc inainte de faltuirea mecanica, cu utilaj de tip Schlebach.Se pot produce panouri cu lungimi foarte mari, de 14-18 ml pentru a elimina imbinarile orizontale ce pot pune in pericol siguranta tehnica si estetica a invelitorii. Fixarea panourilor de stratul suport se realizeaza cu cleme de fixare mobile sau fixe, care asigura flexibilitate in caz de dilatare a panourilor.Inchiderea falturilor se poate realiza mecanic sau manual.Terminatia falturilor trebuie inchisa la unghi de 45 de grade, pentru a preintampina infiltratiile.Suportul lemnos trebuie sa fie realizat din astereala continua sau placi din OSB.Se poate monta cu sau fara covor de ventilare Delta Trela.
Firma noastra din Cluj Napoca, comercializeaza tabla moale Ruukki TSP, tabla din titan zinc Rheinzink, tabla din cupru.
Tabla moale TSP produsa de catre concernul Ruukki are garantie de 40 de ani, si indeplineste toate conditiile tehnice pentru a fi faltuita mecanic: strat de zinc de 275 g/mp, grosime 0,55 mm, vopsea Purex 40 microni.

Tabla prefaltuita tip Click

Classic_premium_0001

Se livreaza in panouri prefaltuite din fabrica.Materialul este otelos cu diverse acoperiri de vopsea ce varieaza de la 25 pana la 50 microni.Imbinarea verticala se realizeaza prin sistemul Click, ce asigura o etanseitate ridicata si o linearitate perfecta a falturilor.Lungimea maxima a panourilor este de 11 ml. Se poate monta si la acoperisurile cu panta foarte mica, dar falturile trebuie etansate cu adeziv de tabla.Panourile se pot livra cu protectie impotriva condensului Dripstop sau pasla fonoizolanta Soundcontrol. Se poate monta cu sau fara covor de ventilare Delta Trela.Montajul este mai simplu decat in cazul tablei faltuite mecanic, accesorille si elementele de tinichigerie fiind adaptate sistemului.Portofoliul nostru de produse se rezuma la producatori: Ruukki si Impro. Materia prima este de provenienta Ruukki, Thyssen Krupp, Arcelor Mittal sau Marcegaglia.Garantia tablei prefaltuite varieaza de la 10 la 50 de ani in functie de tipul de material si model.

Tabla faltuita Cluj
Tabla dublu faltuita Cluj
Editat de Molnar Zalan

Posteaza un comentariu

Sistemat Quality SRL

Suntem aici pentru tine. Zilnic între orele 9 și 17 ne găsești la birourile noastre. Contactează-ne telefonic sau prin email pentru orice clarificare.