• ro
  • hu

Szolgáltatások

Műszaki tanácsadó és a tetőfedő anyagok szükséges kiszámítása

Tanácsadást kínálunk az anyagok típusának megválasztásában és ingyenes műszaki támogatást kínálunk a telepítés során azoknak az ügyfeleknek, akik a rendszereinket megvásárolják. A szükséges anyagokat a számunkra benyújtott tervek vagy mérések alapján kiszámoljuk. Bármilyen kérdése felveheti velünk a kapcsolatot.

Professzionális összeszerelés

Összeszerelési szolgáltatásokat kínálunk olyan profi csapatokkal, akik több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a fém tetőfedés területén (fémcserép, hajtogatott lemez, kétszeresen hajtogatott lemez, bádogos elemek, ereszcsatorna és leeresztő csapok stb.). Készítünk atipikus méretű, 6 méter hosszúságú bádogos elemeket.

Szállítás

Az ország egész területén ingyenes a szállítás, a megvásárolt mennyiségtől és anyagtól függően. A kerámia és a beton cserép darukkal felszerelt gépekkel kerül kiszállításra, a kirakodás gépesített állapotban.

Fémcsarnokok vállalkozása és tervezése

Megbízható, tapasztalt és versenyképes vállalkozót keres? El tud képzelni egy speciális szerkezetet, és nem találja meg a megfelelő anyagokat a piacon? Tetszik a projekt, de aggódik a költségek miatt és retteg a magas ár? Örülünk, hogy tanácsot adunk könnyű építési és szerkezeti rendszerekkel kapcsolatban, hogy előnyeit élvezhesse egy biztonságos és költséghatékony projekt, kivitelezés és üzemeltetés szempontjából. Segítünk a kritikus alkatrészek megtervezésében.

Sistemat Quality

Itt vagyunk az Ön számára. Irodánkban minden nap 9 és 17 óra között találhat meg minket. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben bármilyen magyarázatért.