Urmatorii sunt partenerii nostrii carora le multumim pentru buna colaborare de-a lungul anilor.

IMPRO

IMPRO reprezinta pe teritoriul Romaniei interesele companiei BLACHPROFIL 2,  producator recunoscut in Europa de invelitori de otel pentru acoperisuri, fatade şi solutii de sistem pentru constructii industriale. Politica asumata care presupune standarde ridicate de productie si de deservire a clientului, au facut ca marcile aferente produselor BLACHPROFIL 2 – ALFA şi OMEGA sa devina in mediul de specialitate sinonime cu notiunea de calitate si durabilitate.

Ruukki

SSAB Plannja si Ruukki si-au unificat activitatile de business din sfera constructiilor civile si industriale si au creat o noua divizie – Ruukki Construction – venind in sprijinul clientilor din aceasta industrie.

Velux

Velux este o companie internaţionala infiintata pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea sa asigure lumina naturala, aer proaspat si calitate vietii oamenilor. In prezent, aceste trei beneficii se regasesc in milioane de case din intreaga lume.

Fakro

Compania Fakro a fost infiintata in 1991 ca o companie familiala privata iar astazi,a devenit o compania multinationala in care acţionarii sunt cetateni din:
Anglia, Austria, Spania, Olanda, Irlanda, Germania, Polonia, Rusia, Ungaria.
Fakro este şi acum, dupa atatia ani de la infiinţare, cel mai dinamic producator de ferestre de mansarda din lume. Pentru productia ferestrelor, Fakro foloseste numai materie prima ecologica, reprezentata de lemnul de pin.

Gerard

In 1957, Ahi Roofing a inventat primele țigle metalice texturate din lume, iar in urmatorii 50 de ani acest concept a fost dezvoltat folosind tehnologia de ultimă ora pentru a permite  o expansiune rapidă în toate continentele, pe măsură ce din ce în ce mai mulți proprietari continuă să aprecieze beneficiile acoperișurilor  GERARD de la AHI Roofing. AHI Roofing este lider mondial in producția și tehnologia țiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala.

Novatik

Sistemul complet pentru acoperisuri Novatik, format din tigla metalica in panouri mici, folie anticondens si sistem de drenaj.Intregul sistem beneficiaza de 30 de ani garantie, in conditiile unui montaj corect. Pentru productia tiglei Novatik, Final Distribution foloseste otel cu acoperirea Colofer® – marca inregistrata a VoestAlpine ce are grosimea de 0,5mm si acoperire de ZnMg de 120gr.

Delta

Sub denumrirea Delta, compania Dorken produce de 40 de ani produse de calitate inalta, care confera siguranta, incredere si contribuie la protectia mediului. Paleta de produse cuprinde solutii pentru aplicatii rezidentiale si industriale.

Masterplast

Grupul Masterplast a fost fondat în anul 1997. Astazi este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de materiale de constructii destinate izolatiilor din Europa Centrala si de Rasarit.

Tegola

Tegola Romania, membra a holdingului Edil Group, este asociatul firmei Tegola Canadese, producator Italian ce furnizeaza peste 51% din totalul tiglelor bituminoase din Europa, regasindu-se in ierarhia primilor trei mari producatori mondiali.

Plewa

Plewa este un lider în Germania în domeniul producerii de sisteme de cosuri pentru evacuarea gazelor arse. In calitate de furnizor de sisteme oferim solutia completa pentru cosuri si sisteme de evacuare. Intreprinderea de familie are o experienta de peste 130 de ani si este certificata conform DIN EN ISO 9001.

Effe 2

Evacuarea gazelor arse este o necesitate ce poate fi rezolvata in mod eficient, functional si elegant prin cosurile de fum ceramice effe2 din Italia ce este disponibil din anul 2000 si in Romania. Cosul de fum ceramic EFFE2 – ce ofera cele mai calificate omologari internationale CE, ISO9000 si TUV – este si cel mai competitiv din punct de vedere tehnico-economic fata de restul sistemelor certificate pentru evacuarea gazelor arse.Garantia sistemului este de 40 de ani.

Creaton

Astazi o companie de productie cu o traditie indelungata, CREATON este liderul de piata in zona tiglelor ceramice si unul dintre cei mai de seama producatori ai placilor presate din Europa. CREATON inseamna: Trasarea liniilor directoare ale pietei,  sustinerea totala a clientilor prin mereu innoite inovatii si prin convingerea tuturor partenerilor de a sustine ideea unui nou design de acoperis. Aceste lucruri diferentiaza marca CREATON chiar si pe piata internationala de competitorii sai. Mai mult decat atat, CREATON se bazeaza in actiunile sale pe o penetrare activa si progresiva a pietelor si pe o distributie optima a fortei  cu care actioneaza.

Terran

Terran este 100% proprietate privata. Sediul Central se află în Boly. Sunt doua baze de productie, unul în Boly, iar celalalt in Kunszentmiklos(Ungaria).Firma se ocupa si cu comercializare internaţionala. Extinderea este constanta,  tiglele grupului se regasesc si pe piata din Slovacia, Croatia, Romania si Serbia.

Ejot

Originea grupului  de afaceri este Adolf Bohl GmbH & Co KG, un producator de suruburi si cuie in Europa de Sud-Westfalia. Cu timpul, extinderea, achizitiile si diversificarea au dezvoltat fosta companie de suruburi in grupul de afaceri prezent cu aprox. 2100 de angajati. Aproximativ 1400 de angajati lucreaza in companiile noastre din Germania, in continuare 700 de salariati apartin birourilor externe si companiilor conectate in Europa, America si Asia.

Roofart

Cu o experienta de peste 15 ani in piata si prezent in 7 tari europene, Roofart Rainwater Systems este un Grup regional de companii care elaboreaza, produce si distribuie sisteme complete de invelitori: tigla metalica, sisteme de jgheaburi si burlane si alte accesorii specifice.Materia prima este furnizata de catre grupul suedez SSAB.

Raiko

Sistemul pluvial Raiko este un sistem de scurgere complet – ideal pentru fiecare acoperis. Experienta indelungata dublata de stransa colaborare cu clientii si distribuitorii a stat la baza acoperirii si construirii elementelor acestui sistem modern. Solutiile tehnologice aplicate la fiecare dintre elementele sistemului pluvial RAIKO, chiar şi cele mai mici dintre acestea, sunt rezultatul unor cercetari indelungate si a unei selectii de idei optime, al caror rezultat unic si original este protejat de patentele si brevetele obtinute.

Soudal

Soudal este 100% companie belgiana infiintata ȋn 1966 de Vic Swerts.  A inceput ca o mica afacere de familie, devenind rapid unul dintre cei mai mari producatori de spume poliuretanice, izolanti, adezivi si produse pentru acoperisuri.
Soudal Holding NV are mai mult de 1,600 angajati, inclusiv cei din sediul principal aproximativ 750 in  Turhout, Belgia. Compania detine 40 de birouri proprii de vanzare ṣi exporta in mai mult de 110 tari de pe toate continentele. Cifra de afaceri a companiei pentru 2013 a depasit valoarea de 500 milioane Euro.

Hirsch Gruppe

Hirsch Porozell este producator de polistiren expandat pentru termoizolatii si ambalaje din anul 1973, cu sediul central in Austria si cu subsidiare in Ungaria (3 fabrici), Slovacia (2 fabrici), Polonia (2 fabrici) si Romania (2 fabrici).