Despre noi

Sistemat Quality

este o companie, ce uneste cunostintele si profesionalismul in expertiza, instalarea si comercializarea sistemelor de acoperis si a altor materiale de constructii si finisaje. Avand o experienta de peste 10 ani in domeniu, reusim sa solutionam in timp scurt aproape orice problema tehnica legata de sistemele de acoperis. Comercializam materiale de constructii si sisteme de acoperis, de la producatori recunoscuti pe plan national si international, unii dintre ei avand experienta de peste 100 de ani. Suntem specialisti in tabla faltuita, tigla metalica, ferestre de mansarda si sisteme pluviale.

Oferim pachet complet de servicii: calculul necesarului de materiale, consultanta in alegerea materialelor, suport tehnic, livrare prompta, transport inclus pentru orice cantitate comandata. Suntem in permanenta in stransa legatura cu arhitectii, constructorii, furnizorii si clientii nostrii pentru a acumula experiente noi. Suntem o echipa tanara, dinamica si competenta, cu dorinta de afirmare si perfectionare permanenta.

Molnar Zalan

Fondator

Molnar Csilla

Financiar

Mihalydeak Szabolcs

Vanzari

Echipa noastra va sta la dispozitie in legatura cu orice informatii referitoare la produsele si serviciile oferite de compania noastra.